Hej!
Denna sida har upphört.
Vår nya sida hitter du på adressen
www.ljungskile.org

Du är här: Startsida >
 
 
 
 
 
 
SOMMARKURSER 2017
Sidan uppdaterad 2017-02-17
Dela |

Klassiska musikveckan 2011

Klassiska musikveckan 2011

Klassiska musikveckan 2011


Klassiska musikdagar

KURSTID
29 juni–2 juli 2017

ANMÄLAN
Löpande antagning i mån av plats.

Anmälan görs via formulär på Folkhögskola.nu. Klicka här för att komma dit! Klicka sedan på knappen Ansök här.

MÅLGRUPP
Inspirerande musikundervisning för gitarr och slagverk. För dig på amatörnivå likväl som på professionell nivå. För dig som vill fortbilda dig och fylla på batterierna i en härlig miljö! Från 15 år.

KURSLEDARE
Gunnar Lif är en legend inom den spanska klassiska gitarren och gitarrundervisningen i Sverige! Gunnar har utbildat gitarrlärare/gitarrsolister vid Musikhögskolan Ingesund under mer än trettio års tid! Publicerat flertal böcker om konsten att undervisa samt en synnerligen väl genomarbetad gitarrskola! Det är med stor glädje vi hälsar Gunnar välkommen till Musikdagar 2017!

Christer Brodén undervisar i gitarr vid Ljungskile folkhögskolas musiklinje och kombinerar sin undervisning med att ge konserter såväl i Sverige som utomlands. Christer har givit konserter såväl i Norden som Ungern, Tyskland, Spanien, Portugal samt Belgien. Förutom inspelningar för SR P2 har Christer gjort inspelningar för Radio Nacional de España och BBC. Hemsida www.christerbroden.com.

Mårten Falk undervisar i klassisk gitarr vid Lilla Akademien i Stockholm. Mårten har turnerat som solist i fyra världsdelar. Han har också gjort flera skivinspelningar som fått strålande recensioner över hela världen. Mårtens samarbete med tonsättare har resulterat i över 80 uruppföranden för gitarr. Under tiden 2003–2007 var han ordförande i Svenska gitarr- och lutasällskapet. Hemsida: www.martenfalk.com

Daniel Berg är lärare i slagverk på Ljungskile folkhögskola. Marimbasolist och kammarmusiker. Han har gjort inspelningar för radio och TV och spelat in flera skivor med musik för slagverk och kammarmusik. Han undervisar också vid Musikhögskolan i Göteborg och Örebro. Mer info om Daniel finns på www.marimbaart.com

KURSBESKRIVNING
En inspirationskurs i ensemble och enskild instrumental undervisning.

Kvällskonserter med lärare och kursdeltagare. För dig från 15 år som vill fördjupa dina kunskaper på ditt instrument och ensemblespel i en stimulerande och vacker miljö. En späckad kursvecka med kvällskonserter såväl för dig på amatörnivå som professionell nivå. Förutom instrumentallektioner får du möjlighet att medverka i passande ensemblekonstellationer. Ett utmärkt sätt för dig som undervisar att få fortbildning såväl på ditt instrument och i ensemble spel!

FRÅGOR
Besvaras på telefon 0522-68 69 70 eller via e-post till

PRIS
Priset för dubbelrum och enkelrum inkluderar boende, helpension och kursmaterial. Logi i elevhem med dusch och toalett i korridoren. Sänglinne och handduk ingår. Hiss finns ej.

Dagpaketet innehåller ej boende och frukost, dock allt det andra.

  • Del i dubbelrum på vandrarhemmet: 2.995:-
  • Enkelrum på vandrarhemmet: 3.495:-
  • Del i dubbelrum på hotellet 3.595:-
  • Enkelrum på hotellet 4.395:-
  • Dagpaket: 1.995:-
  Upp
Ljungskile folkhögskola     Besök Valdemar Svenssons väg 11, Ljungskile     Post 459 80 Ljungskile     Telefon 0522-68 69 00
15974
 
2